м. Черкаси
вул. Дахнівська, 50/9
(0472) 54-54-54
 
м. Черкаси
бул. Шевченка, 235
 

dovidkove.com

"ДОВІДКОВЕ БЮРО", ТОВ


ТОВ «Довідкове Бюро" створене для оперативного надання інформації про працюючих підприємствах, організаціях та приватних підприємців Черкащини. Для збільшення ефективності роботи свого інтернет-ресурсу dovidkove.com клієнтам надається додаткова безкоштовна послуга - обслуговування абонентів за допомогою телефонної довідки 54-54-54.

Ми створимо Вашу персональну сторінку на нашому сайті, і від її інформативності буде залежати те перше враження, яке Ваша фірма зробить на потенційного покупця.

База даних постійно доповнюється і оновлюється завдяки професіоналізму співробітників компанії «Довідкове Бюро».

Телефонний номер 54-54-54 доступний не тільки власникам стаціонарних телефонів України, а й абонентам стільникового зв'язку, що робить послуги телефонного довідки більш затребуваними.

Абоненти компанії «Довідкове Бюро» можуть безкоштовно по телефону 54-54-54 отримати інформацію про підприємства, що займаються важливими їх видами діяльності: номери телефонів, найменування фірм, їх місцезнаходження навіть опис конкретної фірми або підприємства, якщо вони розмістили цю інформацію в нашій базі даних . При цьому оператор дасть Вам відповідь навіть по одному-єдиному ключовим словом, що означає предмет пошуку.

Також абоненти компанії «Довідкове Бюро» можуть зробити пошук інформації на сайті dovidkove.com за ключовими словами, по назві підприємства, на його адресу або по відомим їм номерами телефонів. Полегшений пошук значно скорочує користувачеві час виявлення потрібної інформації.

Активне посилання на діючий сайт, розміщена в інформативному полі Рекламодавця, значно спрощує процес знайомства того ж Рекламодавця з майбутнім клієнтом.

Для зручності користувачів на сайті dovidkove.com розташована додаткова корисна інформація. Наприклад, телефони і адреси міських служб, органів держуправління, установ юстиції, медицини, культури, спорту, вокзалів, страхових і фінансових держустанов. Треба просто натиснути кнопку - відповідь поруч!

На сторінці «АКЦІЇ ТА ЗНИЖКИ" Ви можете за погодженням з менеджером розмістити інформацію про акції та знижки, що надаються Вашою фірмою на певний період.

Хто користується послугами компанії «Довідкове Бюро»? Практично всі верстви населення: юридичні особи та приватні підприємці, службовці держпідприємств і менеджери компаній різного рівня, студенти, домогосподарки і пенсіонери.

ТОВ «Довідкове Бюро» проводить постійну власну рекламну компанію з використанням різних засобів масової інформації та зовнішніх рекламоносіїв, що безсумнівно є великим плюсом для наших рекламодавців.

Завдяки відкритому формування цін, Рекламодавці самі вибирають обсяг пакета послуг і термін дії договору. Пропонована система знижок і бонусів, а також заохочувальні акції від нашої компанії безсумнівно викличуть інтерес рекламодавців до постійного і довгострокового співробітництва.

Правильна відповідь поруч: 54-54-54 або на сайті dovidkove.com.

Сподіваємося на тривалу і плідну співпрацю!

Розмістити інформацію можна або заповнивши бланк-форму на сайті dovidkove.com, або звернувшись до нас особисто.
Телефон для консультацій: (0472) 54-54-54.
Ваші питання та побажання надсилайте на ck.dovidkove@gmail.com

 


Для перегляду QR-code рекомендовано додаток QR Code Reader